Olet täällä

Kirjautuminen

Tervetuloa mukaan!

Tunturi-Lapin seutukunnat, TE-toimisto ja Tunturiosaaja-hanke ovat avanneet LappJob-rekrytointisivuston. Sivustolla työnhakijat ja työnantajat kohtaavat uudella tavalla. Sivusto hyödyntää mm. videohakemuksia. Sivusto tarjoaa lisäksi tietopankin Tunturi-Lapin elinkeinoista, työpaikoista, koulutuksesta, yrittäjyydestä sekä asumis-, päivähoito- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Sivuston tarkoitus on lisätä alueen vetovoimaisuutta työskentely- ja asuinpaikkana.

Sivustolle voi rekisteröityä kuka tahansa tunturilappilainen työnantaja ja yritys ilman kustannuksia. Tervetuloa vain mukaan ja näkymään LappJob-sivustolla. Työnhakijan ei tarvitse rekisteröityä sivustolle.
 

Mitä LappJob tarjoaa työnantajalle ja työnhakijalle?
 

  1. Rekisteröityneet yritykset näkyvät työnantajapankissa.
  2. Työnantajapankissa yritys voi esitellä omaa toimintaa ja rekrytointitarpeitaan. Työnantaja voi lisätä yrityksestään myös rekrytointivideon sivustolle.
  3. Sivuston kautta voidaan hakea työntekijöitä pikaisin työntekijätarpeisiin. Työnantaja voi jättää ns. äkkilähtö-ilmoituksen, joka näkyy etusivulla (esim. ”haetaan tarjoilijaa perjantai-illaksi”).
  4. Mol.fi -sivuston avoimet työpaikat näkyvät suoraan sivustolla.
  5. Työnhakija voi jättää hakemuksen suoraan työnantajalle sivuston kautta.
  6. Työnhakija voi nauhoittaa itsestään videohakemuksen valitsemalleen yritykselle.

Kirjautuminen